Camerabewaking

Camerabewaking

Camerabewaking

Onmisbaar voor uw veiligheid

Het voortdurend monitoren van uw woning of bedrijfsterrein is geen overbodige luxe. Het is immers essentieel om snel te kunnen inspelen op onverwachte situaties – of erger: ongewenste bezoekers. Dankzij de innovatieve en gebruiksvriendelijke camerabewakingssystemen van Bergoens verhoogt u uw veiligheid – zonder technische zorgen.

Onze professionals specialiseren zich al meer dan 20 jaar in de installatie en het onderhoud van systemen voor camerabewaking voor bedrijven en particulieren. We selecteerden dan ook enkel de beste producten voor onze klanten. Ervaring en expertise troef!

camerabewaking

Altijd ter plaatse

Onze systemen zijn voortdurend verbonden met een steeds bemande meldkamer. Zo bent u 24 uur op 24 uur, 7 dagen op 7 in de buurt – ook al bent u ver weg.

Wilt u écht inzetten op veiligheid? Koppel uw camerabewaking dan aan onze andere beveiligingssystemen, zoals een systeem voor toegangscontrole of een alarmsysteem. We adviseren u met plezier over het meest optimale veiligheidssysteem voor uw bedrijf of woning.

Buiten

Meteen alarm

Onze systemen kunnen geïnstalleerd worden met buitendetectie of detectie op uw omheining. U wordt meteen gealarmeerd in geval van onraad.

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Kunnen wij u helpen?

Wij beantwoorden graag al uw vragen. Wilt u meer informatie over onze producten?

Contacteer ons